Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Some WP files open in Vista as a blank page


  • Please log in to reply

#1
jfrbc

jfrbc

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I bought a new Toshiba notebook with Vista Home Premium three months ago. Since then I've lost three files written in WP that I know of. The files are both on a flashdrive and on the c: drive. When I try to open these three files, the page is blank. However, the directory lists them with a normal size (e.g. 49KB) which makes me think they are still there. When this happens to the copy on the flashdrive, it also happens to the copy on the c: drive.

I keep all my document files on a flashdrive, which I use on two different computers. I copy them to the c: drive as a back up.

On my former Dell notebook with Xp, I wrote in WP8 and saved to 5.1 I transferred all these files from the flashdrive three months ago when I bought the Toshiba with Vista. I have opened many of these in WP 8, 10 and X3 without problem, as well as created new files.

However, three important files are only giving me a blank page when I open them.

The first time this happened the file was a new one created in WP 10 and saved to WP5.1. When I tried to open it, I got a blank page.

The second time, the file was one I transferred from the old Dell (Xp). When I tried to open it in 8, 10 or X3, I got a blank page. I took both files to an office computer I use, which still has Xp. Again I got a blank page.

The third file contains an article I spent a month writing in WP10 and saving to WP5.1. I worked on this every day, opening the copy on the flashdrive. I copied it up on the c: drive as a backup. Three days ago when I tried to write on the page, it went gray and I got the hourglass. After half an hour of waiting, I did ctrl-alt-del and closed out WP. I then opened WP10 and opened all of the pages that I had been working on. All opened but my article. I got a blank page. The directory said there was a normal size file. I then tried to open the older version (five days older) on the c: drive. Again I got a blank page. I took the flashdrive to the Xp computer and got a blank page for that article (and the first two).

How do I recover my article? And how do I stop this from happening again?
  • 0

Advertisements


#2
mitz

mitz

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
What is WP?

Anyway I had a similar thing happen to me in Microsoft Frontpage and I had to open the html page in a notepad and copy it back into the blank document to publish.
  • 0

#3
jfrbc

jfrbc

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
WP = Word Perfect


I opened the document in notepad but only saw gibberish
  • 0

#4
mitz

mitz

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Sorry I don't know about WP
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP