Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

System doesn't boot


  • Please log in to reply

#1
RSTJBishop

RSTJBishop

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I just bought an Athlon 64 3200+ system on E-Bay. Big mistake. One week later the system doesn't boot up and my e-mails aren't returned. There is power to the case but no signal to the monitor/keybord/mouse. Any thoughts would be greatly appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Hi RSTJBishop, welcome to GTG! <_<

Any beeps, or lights on the tower? If not, it might just be a bad power supply.
  • 0

#3
RSTJBishop

RSTJBishop

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
The lights come on the tower and the fans work.
  • 0

#4
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
But no post screen, and no beeps? If not, I'd try a new power supply. <_<
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP