Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Error beep from every item on start bar ? ?


  • Please log in to reply

#16
litewerx

litewerx

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I too now have the same problem. Nothing opens from the task bar. Have to use windows key to get into start menu and that is a 50/50 proposition. Now I get an error when I try do restore to an earlier restore point so no access to that and I cannot get into carbonite for my back ups. This all started when my Help -Support disappeared. Tried to fix it. Re installed sp3. Still nothing. If I restart computer. Everything is normal until I click in the task bar. Than it's back to beep and freezeville. Any ideas?
Thanks



Problem resolved with slipstream re-install

Edited by litewerx, 31 January 2009 - 02:27 PM.

  • 0

Advertisements


#17
VidBeas

VidBeas

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

I was just playing Garrys Mod and it stopped loading, I went back out of full screen to check if maybe my internet was down. Ot wasn't, so I tried to see if Google worked, (chrome was already up) it did work, but before I could get to it I had to drag a couple windows around because it wouldn't let me use anything in the taskbar, if I clicked on something it would just beep. after a while of looking on google about this issue, I decided to try something. So I did Ctrl+Alt+Del and went into task manager, went to proccesses, clicked on ''explorer.exe'' and clicked end process.  Then I went to file and down to ''New task (run...)'' and typed in ''explorer.exe'' and tada, everything worked again. Hoping it will stay working, I literally just tried it a few mins ago, no issues so far.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP