Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Scans are clean now, but DNS is still hijacked

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Hi all,

I need your help.

I had Antivirus Pro 2008(Malware?) install on mysystem without knowing it, and I've since cleaned it up *i think*.
It took a while using several programs, but now all scans seem clean.

I've used AVG2008, smitfraudfix, and Windows Malicious software removal tool, combofix (Wouldn't run), and Malware Bytes Anti-malware(wouldn't run).

It took a while before i could get Hijack this to run, but it finally did, and the files are attached.

My main problem now is that I can hit most sites using a browser, but I can't access a lot of the AV sites like Norton, Mcafee, Geekstogo, and many others.
That's why I'm using a separate machine to post this. I can access microsoft.com, but not downloads.microsoft.com

I forgot to add that in Google searches, if I click on a google search link, then I get run though ad sites, and junk sites and don't end up on my intended page.

Please let me know if i can provide you any other info.



Edited by Essexboy, 13 December 2008 - 02:56 PM.
logs removed

  • 0





  • Retired Staff
  • 47,710 posts
You need to post your logs in the malware removal forum

Don't attach them as well
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP