Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Netgear Router... popups upon startup. (Sent by Transcience)


  • Please log in to reply

#1
Libid21

Libid21

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 83 posts
Hello, I've been sent here by Transcience and he has given me a "clean bill of health in the malware forum". So the problem I'm experiencing is not due to any infections. Here was my topic.

Anyways, I'll quote my first post without the malware parts

Upon start up, when all of my programs are just starting up and showing their logos or whatever (for example, Avira AntiVir shows a sign of their company logo), an error message comes up. It's the first thing that comes up. This has been going on for quite a while now. Here's the message:

Posted Image

And when I click 'OK', this next message comes up:

Posted Image

...please keep in mind that those error messages have been popping up for quite a while now, and I've just ignored it...


My router is a Netgear, and my internet company is AT&T.
  • 0

Advertisements


#2
tjmcs

tjmcs

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
Reinstall the Netgear software. The file is missing, for whatever reason. Just run the installation disk again
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP