Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

After windows installation, computer stops loading at RAID utility


  • Please log in to reply

#1
Domig1093

Domig1093

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi everyone,

I have a problem installing my Seagate 1 TB SATA hard drive (it’s my only hard drive). My mobo is an Asus a7n8x Deluxe and doesn’t detect automatically SATA hard drive. I had to boot from my windows CD and install the SATA drivers. I was able to install windows on one of the partitions of my hard drive.

The real problem appeard when the computer restarted. Everything loads normally until I get a RAID utility warning. It says : « SiI 3112A SATARaid BIOS Version 4. 2. 47 Copyright … » and on the next line it says : « Press Ctrl+S or F4 to enter RAID utility ». I tried to enter in the RAID utility without success.

I went back to my BIOS to see if my hard drive had been detected but unfortunately, it wasn’t the case. I checked my cables and jumpers and everything is fine. Does anyone have an idea of what I must do the get into windows ?

Thank you very much for your help.

Dom
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP