Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

error messages

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Every time I restart my computer I get thismessage, M3SKPlay component cam not located. It also tell me to remove the program and reinstall. I am useing Windows XP.
  • 0





  • Member
  • PipPipPip
  • 182 posts
Hello bigmama,

The file seem to be related to "MyWebsearch / FunWeb Products" which is known spyware.

Probably remnants of the file that was partially removed but stilled loaded in the startup folder.

I recommend that you proceed to the malware removal forum.

Follow the link below and follow the steps first.

After completing an expert from that forum will assist you in the cleaning of your system.


Please follow the steps listed in the thread as you may be able to clear most or all of your problem.

If your are still having problem after running the various steps and scans then you will be able to post a

log for one of the experts to examine. Once following the steps and posting the logs please

be patient as that is a busy forum.
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP