Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer System Performance is a Bit Slower after Re-Installing Window


  • Please log in to reply

#16
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
ok thanks im doing it now! also not sure if this is important but when i click on computer > c drive i noticed this folder in it. is this normal? this is the nameof the folder:
f4804d1d0f76e0184352007025 and iinside is is 2 more folders amd64 and i386. is this because i just installed service pack 3? or is this malware...? thanks!!!
  • 0

Advertisements


#17
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
http://www.speedtest...t/438781174.png
  • 0

#18
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Your speeds look fine.

What about...

Close IE.
Go Start>All Programs>Accessories>System Tools, and click on Internet Explorer (no add-ons). Same slowness?


  • 0

#19
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
ok i did that and its still slow. so weird! i wonder if i should just reinstall it.

also regarding that folder in my c: folder do u think i shoudl delete it? i did a malware scan it came back clean
folder:
f4804d1d0f76e0184352007025
  • 0

#20
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
I'm not sure what that folder is, but its subfolders (amd64 and i386) look pretty legit.

As for IE7 uninstall, you'd have to uninstall SP3 first. There is no other way around.
Was IE behaving better before SP3 installation?
  • 0

#21
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
ok thanks! yes it was slow before i installed service pack 3.
  • 0

#22
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Download Autoruns for Windows: http://technet.micro...s/bb963902.aspx
No installation required.
Simply unzip Autoruns.zip file, and double click on autoruns.exe file to run the program.
Go File>Save As, and save AutoRuns.txt file to know location.
Attach the file to your next reply.
  • 0

#23
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
ok here u go!

Attached Files


  • 0

#24
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
hi ok i uninstalled windows service pack 3 and uniinstalled internet ex. 7 and installed 8 and its fast! thank you soo much for your helps!
  • 0

#25
lynnecurtin

lynnecurtin

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
is there a way to delete my topic since it is resolved? thank you! if you can delete all of my topics that would be great as they are all resolved (to clean up the boards):) thanks!
  • 0

Advertisements


#26
Rorschach112

Rorschach112

    Ralphie

  • Retired Staff
  • 47,710 posts
We don't delete topics here
  • 0

#27
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Nice job :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP