Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

http://error400


  • Please log in to reply

#1
fretzy

fretzy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Keep getting this message when trying to get any and all google site as well as othert major sites tha i know are there.Have run regcure,and folllowed adice icould find...same problem. Any help?
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Try this

you’ll need to check your security settings in Internet Explorer. To do this, click on Tools->Internet Options. Click on the Privacy tab, and set it to Default. Now click on the Security tab and select the Internet, Local intranet, Trusted sites, and Restricted sites icons, setting them to Default Level one at a time
  • 0

#3
fretzy

fretzy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
thank you rshaffer61.

Not drastic enough had to go to hostsXpert.exc to fix...but it did fix it thanks to help here


fretzy
  • 0

#4
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
You are very welcome. If there is anymore I can do just post it and I'll get to you asap.
Enjoy your computer and have a great day :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP