Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

iEXPLORE problem


  • Please log in to reply

#1
davideglenn

davideglenn

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
:tazz: I tried the solution on the Microsoft Windows site to solve this in safe mode.. but it didnt work.. tried to set the program in .old format.. still didnt work what did I do wrong and what can i do.. its a old Packard Bell Multimedia 875 and its apparently related to a Multimedia card download problem... tried the site as well .... also cant use the CD-ROM,,, wish I could use a Linux OS on this comp.. is there any way I can set this darn thing straight....
thanks dave ;)
  • 0

Advertisements


#2
davideglenn

davideglenn

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
;) this is dave again, the invalid page fault is this.... 015f:0401f31,
I tried to do the Microsoft thing... setting the file to .old and it wouldnt reset the computer.... also i cant use the old CD drive.. thanks dave :tazz: ;) :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP