Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

weird start symbol !?!


  • Please log in to reply

#1
luvgirl12345

luvgirl12345

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Posted Image

when i startup it looks normal untill i click it ..... then ^above^ shows up!!

thanks.
  • 0

Advertisements


#2
Ectech

Ectech

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 204 posts

Posted Image

when i startup it looks normal untill i click it ..... then ^above^ shows up!!

thanks.


The graphic your showing above looks like a start menu hijacking. Have you added any theme's recently? Or possibly a screensaver?
  • 0

#3
luvgirl12345

luvgirl12345

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
i did test some themes but i alwase changed back to the old 1....

and no i did NOT add new screensavers...

edit: i thought of something that might cause it... (glass2k, transperent program thing...)

edit2: fixed it... it was glass2k

Edited by luvgirl12345, 22 May 2009 - 06:46 AM.

  • 0

#4
Ectech

Ectech

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 204 posts

i did test some themes but i alwase changed back to the old 1....

and no i did NOT add new screensavers...

edit: i thought of something that might cause it... (glass2k, transperent program thing...)

edit2: fixed it... it was glass2k


:) good to hear.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP