Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

[CLOSED]Problems with Start-up after trying to get rid of malware


  • Please log in to reply

#1
notnefarious

notnefarious

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I've been trying to get rid of some malicious software on my computer for the majority of the day. Not sure what exactly. Certain sites were redirected to junk search cites, and I was unable to run Spybot Search and Destroy as well as Malwarebytes and other anti-virus software. After downloading some other anti-virus/spyware software to try I attempted to restart. During restart computer shut down and will now not come on period. I hit the power button and after the Dell screen flashes I get black and nothing. The num lock key remains lit and I can hear the fans going, so the computer is definitely running. Managed to hit F8 to try to start in safe mode and when I did I got the following log:

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\c_1252.nls
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\c_437.nls
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\l_intl.nls
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\FONTS\vgaoem.fon
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\AppPatch\drvmain.sdb
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\ACPI.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\WMILIB.SYS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\pci/sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\isapnp.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\compbatt.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\BATTC.SYS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\pciide.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\PCIIDEX.SYS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\intelide.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\pcmcia.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\Drivers\MountMgr.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\ftdisk.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\Drivers\PartMgr.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\Drivers\VolSnap.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\atapi.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\disk.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\DRIVERS\fltMgr.sys
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS\system32\drivers\ikfilesec.sys

I just typed this while looking at the other screen, so I think everything is correct. Any ideas what this might mean and if there's any way to get the computer to start?

Thank you in advance for your help.

Edited by notnefarious, 04 June 2009 - 02:08 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP