Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

STUPID STUPID STUPID


  • Please log in to reply

#1
The assistant

The assistant

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
:tazz:

Did something stupid, deleted something i shouldnt - thought it was a adware thing and all of a sudden internet explorer gives me a dns error.

i've gone to tools internet options and typed in my my address and port. but still no luck. used the network diagnostic tool AND got this result

Internet Explorer Web Proxy 173.14.21.30 FAILED
IEProxyPort = 80 + IEProxy = 173.14.21.30 (PASSED) Server appears to be running on port(s) [ ]

On my colleague computer the last line has an 80 in it [80] mine remains blank. WHAT DID I DO? IS IT FIXABLE?

T.A
;)
  • 0

Advertisements


#2
The assistant

The assistant

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
went neurotic over nothing.

just entered a wrong number on the address.

sorry
:tazz:
t.a
  • 0

#3
kojak965

kojak965

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
lol the things we do :tazz:
  • 0

#4
-=jonnyrotten=-

-=jonnyrotten=-

    Member 2k

  • Retired Staff
  • 2,678 posts
Haha, I like problems like this one! When in doubt make sure the cable is plugged in haha!

-=jonnyrotten=- :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP