Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

removed USB hubs and now they won't load

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
When I hooked up a digital camera to the computer, it recognized the device, but wouldn't load it as a USB device. Upon the advice of a computer tech, I uninstalled all the USB ports in device manager thinking that upon restart, all root hubs would be re-installed. However, the restart only yielded an extremely slow startup along with an error message that the drivers could not be found to load the new hardware. I'm at a loss, but was told that perhaps purchasing a new USB PCI card would solve my problem. Can you give me some advice on how to get the computer to recognize the USB root hubs?
  • 0





  • Member
  • PipPipPip
  • 204 posts
what happens if you run windows update?

can you list the device mgr contents?


Edited by Ectech, 27 June 2009 - 03:53 PM.

  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP