Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

New Q- Plug and Play Configuration Error


  • Please log in to reply

#1
frustrated_PCer

frustrated_PCer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
For the past 2 days I have been getting a message at start up that says (twice) Plug and Play Configuration Error. Then it will tell me to hit F1 or F2. It also sometimes shuts down while I am using it and then I get the same messages. Unlike other users I have not added a single new device. I did notice that when it happens my mouse does not work. Any suggestions?
  • 0

Advertisements


#2
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
Click Start. Right-click My Computer > properties > hardware > device manager. Click the + near Mice and other pointing device, right-click the device that shows up, uninstall the driver and reboot the computer. The driver will be reinstalled.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP