Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

What's wrong with my mozilla?


  • Please log in to reply

#1
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
I was logging in to facebook, when I realised that the facebook top page becomes white.

I tried reinstalling but there was no avail

Furthermore other browsers in my desktop does have this problem: IE and Google chrome.

What should I do? :)
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Does it happen with any other site?
Has there been any updates done to the system prior to the issue starting?
Software or hardware?
Anything downloaded from internet prior to the issue starting?
  • 0

#3
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Now I realised that google chrome has the same problem too! Except for IE

Before these happens I remembered I had a windows update.

Is that the cause of the problem?
  • 0

#4
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Just today, I have realised that even IE has the same problem :)
  • 0

#5
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Does it happen with any other site?
  • 0

#6
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
No. Only facebook :)
  • 0

#7
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
I just tried facebook and had no problems.

What was the windows update?
What version of IE and Mozilla do you have?
Anything else installed on the system or any other downloads form the internet?
  • 0

#8
hawklord

hawklord

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 400 posts
is it the same at this login page ?

http://www.facebook.com/

instead of

http://www.facebook.com/login.php
  • 0

#9
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
I had a windows update of these




I use IE 7 and mozilla 3.0.13
  • 0

#10
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Yup hawklord its the same thing =(
  • 0

Advertisements


#11
hawklord

hawklord

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 400 posts
i managed to duplicate your 'issue' with firefox - problem is, its for all sites, not just facebook,

so other than cleaning out your temp files and checking various settings theres not much more i can do,

Attached Thumbnails

  • snapshot3.jpg

  • 0

#12
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Download Temp File Cleaner (TFC)
Double click on TFC.exe to run the program.
Click on Start button to begin cleaning process.
TFC will close all running programs, and it may ask you to restart computer.



Download Auslogics Defrag from the link in my signature below. Auslogics Defrag in my opinion is better because:

It does a more comprehensive job at Defragging
It will actually show you what it is doing
At the end of working it will show you how much speed you picked up
You can view a online log of the files that Auslogics defragged


Let us know if this helps :)
  • 0

#13
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Well that is what I do to. Apparently it doesn't work =(

One of my friends has also got this problem and is from Mozilla also
  • 0

#14
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Okies boss I will try =)
  • 0

#15
TiFa LoCkHeArT

TiFa LoCkHeArT

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
I am sad to say that the problem is still unsolved =( even though I have performed the steps :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP