Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

my c media a197 audio device

  • This topic is locked This topic is locked



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
my c media a197 audio device says code 10 unable to start. i was uninstalling some old norton protection and i accidentally uistalled this audio program. now the sound will not play. i followed the troubleshoot directions. unistalled and tried to reinstall. part of he reinstall insrtuctions says to click( add a new hardware device and then next) then follow more steps to reinstall. however; the wizard just allows me to highlight the device and click finish not next. thats as far as i can get. my computer is a microsoft everex..windows xp. i dont know a lot about computers so that as much info as i can give. please help.

again i did tr downloading a microsoft sound device, but it would not allow me to fix he problems unless i registered. i tried to register and i couldnt. i did unistall the old sound device but i could not install a new one.

thanks for any help
  • 0





  • Moderator
  • 34,114 posts
Please do not double post. Your original post HERE has been responded to by Broni
This topic is closed.
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP