Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I.E. Not Startrting/Auto update not working


  • Please log in to reply

#1
Arcbc30

Arcbc30

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Hi,

I have been working through a Virus over in the Malware forumn, after the virus was removed, and I followed all of the cleanup instructions and added some recomended software I started experience the following problems.

1) Auto update is not working. It keeps trying to reinstall the same update over and over again. I was able one time to get I.E. to start so that I could go to teh Microsoft update site- It told me I had one update to install and that it was already downloaded to my computer, all I needed to do was install it. I clicked, it installed, within 15 seconds the auto install was showing in the applications bar, prompting me to install the same update again. There is no error when I install, it goes through and says the install is complete, but within 15 seconds teh update shield pops up again.
This began after the last steps of the virus cleanup at this thread

http://www.geekstogo...-....html&st=15


2) Internet explorer hangs at start up and will not start. This also began after the last steps of the virus removal/ clean up.



You can review the malware thread to see everything that was done. Any help will be appreciated as of right now I have no way to update my computer.

I am running xp media center
  • 0

Advertisements


#2
brandonhinsz

brandonhinsz

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
if you have access to another computer you might try to dl the IE 7 or 8 setup file to a usb drive - then uninstall from the computer your haveing problems with and reinstall off the flash drive. I had the same problem before and had to do this.
  • 0

#3
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Try installing Firefox and see if the problem happens with it. Download it from the link in my signature below.
  • 0

#4
Arcbc30

Arcbc30

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
I have Firefox and it is my default browser- it works fine. I also installed opera - just to check and it seems to work fine also- its just internet explorer and auto update.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP