Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

p6n diamond onboard nvidia LAN adapters keep dying


  • Please log in to reply

#1
ApolloGod

ApolloGod

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
For some reason both of my onboard NICs on my p6n diamond motherboard keep losing connectivity. Normally I would blame it on the network, but they're both plugged into an unmanaged switch, and the other devices on the switch don't have any issues at all. I have the latest drivers installed for everything, which may very well be the problem.

My rig:
Intel Q6600
MSI P6n diamond mobo
4GB GSkill RAM
nvidia Geforce 8800GTS 320
Windows 7 Pro

It could very well be an issue with windows 7, I'm not completely sure. There were too many variables here for me to analyze alone, so i came here for help.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP