Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Im having problems after installing SP3?


  • This topic is locked This topic is locked

#1
saraveza408

saraveza408

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 374 posts
Yesterday I went from XP SP2 to SP3 and now Im noticing some things are not working now. For example when I try to connect my Samsung smartphone to my laptop with the USB they wont sync anymore.And my PCMCIA USB 2.0 adapter wont work anymore.

I know they are other programs I will learn have problems too.

So what do I do? Did I make a mistake by changing to SP3?
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
You already have a topic started on SP3 installing problems HERE
Please use that topic as you have only had one response with no resolution yet. We need to resolve that issue before starting another topic.
Topic closed. If you feel this is the wrong action please contact a Moderator or Admin for review.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP