Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

BLANK HOME PAGE


  • Please log in to reply

#1
lavender01

lavender01

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
I ran spybot - I then went into my browser - IE 7 my homepage is blank - I got my homepage back but can't search from it and then when I go out of browser and go back in I still have the blank white page - can not right click on it or anything! What happened to my homepage?
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
I suggest you go to the Malware Removal and Spyware Removal Forum and run all the steps located in the START HERE. These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own. If you are still having problems after doing the steps, then please post the reguested logs in THAT forum. If you are unable to run any of the tools then start a new topic in the malware forum and put this in the subject line...I am unable to run any malware tools

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).

Add a link to this topic so that malware tech can see what steps have been taken here
  • 0

#3
lavender01

lavender01

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
Thank you - I now have my homepage back.
  • 0

#4
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Great I'm glad to hear the issue has been resolved. Thanks for letting us know and can you tell how it was resolved? This may help someone in the future with the same problem. :) :) :)
  • 0

#5
lavender01

lavender01

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
I went back into spybot - it mentioned something about a registry change so when I clicked that to accept - everything was ok.
  • 0

#6
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Thank you for the information and again Congratulations. :) for a successful resolution for your issue.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP