Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no internet connection


  • This topic is locked This topic is locked

#1
sama1357

sama1357

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello,
i have a compaq presario and a dell laptop both are windows xp. the problem i am having is that i am trying to connect to the internet using a ethernet cable on my dell laptop but it doesnt work. at the buttom of the screen it says that i am connected to the modem and my speed is 100.0mbps but when i go on the internet and type in any address nothing pops up but the message "internet explorer cannot display the webpage".

the internet works fine on my presario laptop using the ethernet cable but not on the dell laptop....


can someone help me please.thank you
  • 0

Advertisements


#2
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Please do not post duplicate topics. Your original topic is located HERE.
This topic is closed.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP