Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

WONT LOAD ANY PAGE.(FIRE FOX)


  • Please log in to reply

#1
pre sta

pre sta

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
FOR SOMETIME NOW IVE HAD PROBLEMS WITH THE INTERNET ON MY DESKTOP. I AM CURRENTLY ON A LAPTOP USING MY WIRELESS CONNECTION, IT WORKS PERFECTLY FINE. BUT WHEN I GO TO USE THE INTERNET ON THE DESKTOP FIREFOX OR INTERNET EXPLORER WONT WORK. THEY JUST EITHER KEEP TRYING TO LOAD WITH A BLANK SCREEN OR IT TELLS ME SERVER NOT FOUND OR CONNECTION LOST.
CAN SOMEONE HELP ME OUT PLEASE?
  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
First of all, turn off caps, please. No reason to yell.

1. Click Start>Run (Start>"Start search" in Vista).

2. Type in (or copy and paste):

cmd /c ping google.com>%temp%\$.$&notepad %temp%\$.$

and press Enter.

3. Notepad will open.

4. Copy all text in Notepad ([Ctrl-A], then [Ctrl-C]), and then post it (paste = [Ctrl-V]) in your next reply.
  • 0

#3
pre sta

pre sta

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
Pinging google.com [74.125.19.104] with 32 bytes of data:



Reply from 74.125.19.104: bytes=32 time=45ms TTL=52

Reply from 74.125.19.104: bytes=32 time=43ms TTL=51

Reply from 74.125.19.104: bytes=32 time=45ms TTL=51

Reply from 74.125.19.104: bytes=32 time=48ms TTL=52



Ping statistics for 74.125.19.104:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 43ms, Maximum = 48ms, Average = 45ms
  • 0

#4
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
So, you definitely have a connection. There is something wrong with your browsers.
Some infection maybe?

I suggest that you start a new topic in the Malware Removal and Spyware Removal area.

Before you start a new topic click on this link --> Malware and Spyware Cleaning Guide, Please read before starting a new topic. This will give you a few preparations to make, as well as instruction for posting your OTListIt2 log.

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP