Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Speakers - sound glitch (Logitech Z-5300)

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello and thankyou for looking.

When I log-in to windows (upon hearing the log-in tune) my speakers make a deep click-click-click sound for about two seconds. It sounds like they are turning on and off. It happens on every log-in, and then they are fine.

I used to have this problem a year ago, and it disappeared one day (I might have updated something). Recently I had cause to reinstall Windows XP-home, and the problem came back. I have no recollection of what I did to fix it previously.

If anyone has a possible solution, I would love to hear it.
Some specifications are listed below.

Logitech Z-5300 Speakers.
Pentium IV - 2.8G - w/hyperthreading
On-board sound.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP