Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Help with Microsoft Word


  • Please log in to reply

#1
dariuxl

dariuxl

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
I'm Very frustrated right now! :tazz:

Everytime I try to run Word, I get a Runtime Error saying that the application has requested runtime to terminate in an unusual way. I don't know what the problem is and any help you can offer would be greatly appreciated.

Thanks!

P.S. I am using Windows 2000 and the Word 2000
  • 0

Advertisements


#2
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
start > run
winword.exe /a

does the problem recur?
  • 0

#3
dariuxl

dariuxl

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
No, it opens up correctly when I use that method, although during certain functions, it shows a message telling me that I need Internet Explorer 3.0 or higher (I have vers. 6.0) and that I need to install it or download it.

:tazz:
  • 0

#4
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts

No, it opens up correctly when I use that method, although during certain functions, it shows a message telling me that I need Internet Explorer 3.0 or higher (I have vers. 6.0) and that I need to install it or download it.

;)

View Post



I'll see that :), and raise you :tazz: ;)

Do a search for normal.dot

start > search, check advanced and check the top three boxes in that section

delete any you find.

start Word the normal way--I suspect a corrupt template
  • 0

#5
dariuxl

dariuxl

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 11 posts
okay! It works fine now.

I found you guys a couple of days a go and since then, I have had 2 problems fixed in record time!

I'm officially a Geeks2Go fan now! :tazz: ;) ;)
  • 0

#6
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
glad to help...please feel free to help others, too! :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP