Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

missing or corrupt


  • This topic is locked This topic is locked

#1
Mrb53

Mrb53

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
sbs2003r2 w/raid5 4disk - server froze and on reboot missing or corrupt system
  • 0

Advertisements


#2
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
Hi Mrb53 ... :) ..:)
you will have to try rebuilding the array...you should go here first to avoid the Common mistakes while performing RAID recovery...
my personal experience is with RAID 0 and RAID 1 and 0+1...I never did play with a RAID 5 array

Edited by happyrock, 25 March 2010 - 10:37 AM.

  • 0

#3
Mrb53

Mrb53

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
rebuilt raid and it didnt work
ran chkdsk from rc.iso
it found errors
then ran recovery console
then renamed config
copied repair to config
system started
to bad i had earlier tried running repair from install console, i have lost all my settings but have data
thks
please close
  • 0

#4
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
thanks for letting us know...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP