Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Internet Explorer and Firefox

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I'm trying to help someone that removed (47 instances) of 3 different trojan downloaders using AVG free on a Compaq pIII 850 w/win 98se. IE and Firefox will not load pages now. I can ping the router, the gateway and the mail server at the ISP (WISP) from a DOS prompt from their computer and everything works using my laptop through their router. I've removed and reinstalled everything in the network connections and I've run 'repair IE" from add/remove programs, scandisk, spybot S&D, and AVG. The system appears to be clean but AVG must have taken something with it when they used it to clean the system and of course no one wrote down any of the messages on screen during the process. No error messages now.
Anyone have any ideas?
  • 0





  • Member
  • PipPipPip
  • 125 posts
Hmm.. Try reinstalling firefox. If it continues to do this then there must bbe a problem with the conncetion i think.
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP