Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

connection prob


  • Please log in to reply

#1
beerfist

beerfist

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
i recently installed a network card in a guys pc running xp (sp3 everything updated) it connects to the internet fine here, but he cant connect @ home. internet connection is set to automatic in the lan settings, i dont have acsess to his modem or detailed system info, he said the cable guy got on using his own laptop, but his pc cant connect. im not much of a networking guy, but i know if itll connect here, its not a hardware prob. he was using his onboard ethernet, but lightning got it, so i put in a gigabit ethernet card. hes brought it over twice, and each time, it connects fine, but he cant connect @ home. he doesnt have a router, just straight from the modem. i use a router here, is there something he needs to change in his modem settings? i also disabled his onboard (the one that didnt work)
i know you cant do alot without specifics but any general ideas would be helpfull
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP