Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Wireless connectivity problems post MALWARE


  • Please log in to reply

#1
spurta

spurta

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Guys,

I have recently removed a security tool Malware 'AV Antivur Pro' my computer seems clean after Norton 360 and Super antiSpyware runs no longer identify a problem. I have had a post on the Malware removal forum for 5 days now and no response. The problem now is with the wireless adapter. I was able to run WinsockXPfix and get wired ethernet access to the router, but the wireless does not progress past acquiring network address and the wi-fi light will not stay on even though the device is enabled. I have tried most generic fixes without luck and would love for some help, thanks in advance.

I am running
Windows XP SP2
Intel/Proset Wireless 3945ABG
Thompson TG782T wireless router
  • 0

Advertisements


#2
spurta

spurta

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
This is the results of a ipconfig /release then /renew


Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Spurta>ipconfig /release

Windows IP Configuration

No operation can be performed on Local Area Connection 2 while it has its media
disconnected.

Ethernet adapter Local Area Connection 4:

Connection-specific DNS Suffix . :
IP Address. . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Ethernet adapter Wireless Network Connection 2:

Connection-specific DNS Suffix . :
IP Address. . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

C:\Documents and Settings\Spurta>ipconfig /renew

Windows IP Configuration

No operation can be performed on Local Area Connection 2 while it has its media
disconnected.
An error occurred while renewing interface Wireless Network Connection 2 : unabl
e to contact your DHCP server. Request has timed out.

Ethernet adapter Local Area Connection 4:

Connection-specific DNS Suffix . : BigPond
IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Ethernet adapter Wireless Network Connection 2:

Connection-specific DNS Suffix . :
Autoconfiguration IP Address. . . : 169.254.113.44
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

C:\Documents and Settings\Spurta>
  • 0

#3
spurta

spurta

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
I have uninstalled/reinstalled wireless drivers and now the wifi light remains on but it still not progress past acquiring network address. When I run ipconfig /renew the wireless says media disconnected? But I can view wireless networks and attempt to connect to it. transcript below.

C:\Documents and Settings\Spurta>ipconfig /renew

Windows IP Configuration

No operation can be performed on Local Area Connection 2 while it has its media
disconnected.
No operation can be performed on Wireless Network Connection 3 while it has its
media disconnected.

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Ethernet adapter Local Area Connection 4:

Connection-specific DNS Suffix . : BigPond
IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138

Ethernet adapter Wireless Network Connection 3:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

C:\Documents and Settings\Spurta>
  • 0

#4
spurta

spurta

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
I now have everything connected and working...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP