Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Unknown Device - Network Controller


  • Please log in to reply

#1
Admlnistrator

Admlnistrator

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hi all.

I have a problem, i just installed Win7, this system was pre-installed with win7 but i re-installed clean due to the messy uneeded junk software. So all is good right now, but i have a problem. My internet connection (wireless) isn't working because the drivers for the network have not been installed. The system is: TOSHIBA SATELLITE PRO L450D-12X i don't know where to get the drivers. I do have access the internet on my other laptop tho which i am using now. I also have a usb stick.

OS: Win7 - 64bit
System: SATELLITE PRO L450D-12X
Serial NO.: 3A198804K

Posted Image

Edited by Admlnistrator, 26 August 2010 - 05:33 PM.

  • 0

Advertisements


#2
hendaz

hendaz

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 248 posts
Have you tried the manufacturers website? A quick google search found this: http://uk.computers.....jsp?service=UK
  • 0

#3
Admlnistrator

Admlnistrator

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I did have a browse through the Toshiba site, but didn't find that exact page. Thanks, will now see what i can find.

EDIT:
I see here most or all of these drivers are 32bit instead of 64bit. Hopefully they will still work.

EDIT:
I managed to install the Ethernet driver from Toshiba, from there i just installed Driver Max, it found 94% match on my wireless device. And now im connected. Thanks for the reply! It's all fixed now.

Edited by Admlnistrator, 26 August 2010 - 06:08 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP