Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Connecting To Internet


  • Please log in to reply

#1
Avetra

Avetra

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Okay I'm completely clueless on how to get this sorted out.

I have two computers in my home, both are able to connect to the internet directly. Only one of them is able to connect through my router. The computer that is not able to connect gives me a limited or no connectivity error. I am able to log-in to the router on both computers. I've tried releasing/renewing IP, flushing DNS, restting winsock/catalog settings, and even re-installing Windows XP. I just keep getting this same error, I was able to connect before with this same setup it stopped working recently. =/

Edited by Avetra, 12 November 2010 - 02:40 PM.

  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
You didn't say whether or not the problem computer connects wirelessly to the router, which would help us to give you the correct advice as to what it might me.
  • 0

#3
Avetra

Avetra

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts

You didn't say whether or not the problem computer connects wirelessly to the router, which would help us to give you the correct advice as to what it might me.


It is a wired connection

Edited by Avetra, 14 November 2010 - 03:54 AM.

  • 0

#4
123Runner

123Runner

    Member 4k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,307 posts
Have you tried power cycling the router?
Have you tried a full master reset of the router?

Have is the make and model of the router?
  • 0

#5
Avetra

Avetra

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Just an update: I have absolutely no idea why but the problem has been resolved. Internet working on all systems ;D
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP