Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Laptop Probs


  • Please log in to reply

#1
LSEactuary

LSEactuary

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 79 posts
Hi,

Im having a few problems with my laptop. Its a Toshiba laptop with Microsoft Vista pre-installed.

Model Name: EQUIUM P2000D-139
Model Number: PSPBNE-004003KS

PROBLEMS:

1. It's slow. Not much extra stuff has been installed. When i go onto my computer it says
Vista (C:) 4.71GB of 37.2GB
Data (E:) 35.4GB of 35.7GB
We dont store videos/songs/anything on the laptop.

2. Whilst using the internet, it keeps disconnecting (wireless). It never used to do that. Then you have to close all the browsers and try and reconnect. 80% of the time it works. Otherwise you have to go an unplug and restart the net from the main 'box' and then restart the laptop - then it connects.

WHAT IVE TRIED:

1. Ive installed MSE and scanned it (quick scan) - no problems and its showing a green tick (always - never gone red).

2. Ive tried a MBAM scan - no problems there.

Thanks in advance.
  • 1

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP