Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Unformatted web page


  • Please log in to reply

#1
vinny_the_hack

vinny_the_hack

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 153 posts
Yesterday, suddenly Facebook pages would not display properly, justifying on the left side of the page and containing no images. In effect, there was no formatting being done. Also, it was taking about a minute or so to display. I was using FireFox. I tried IE and the results were identical. After searching the web trying to determine if this was a temporary Facebook problem, and not finding anything promising, I tried it again on FF and it worked. I left it alone until today (rebooted), and the old problem is back on both FF and IE.

I tried doing a system restore to Friday which yielded no change (then I restored back to today). I know there was a FF update during this time period, although that doesn't explain why it was working, broke, worked and now is broken again. Nor does it explain why the results are the same in IE.

I also know that there was a Java update during this time, but it doesn't explain why a system restore didn't fix the problem, nor why the problem oscillated between working and not working.

I tried deleting cookies on IE with no effect. I would prefer not deleting cookies on FF as it is my main browser and I have a ton of stuff that is maintained through them. Besides, it didn't fix the issue on IE and wouldn't explain why the problem went and came back.

Logic tells me that due to the (somewhat) intermittent nature of this situation, that it might not be caused by anything on my machine, but something going on at Facebook. However, I don't see anything on the web indicating they're experiencing a problem.

I am at my wits' end. Any ideas?

FYI: My software is up to date on XP, FF and IE.
  • 0

Advertisements


#2
vinny_the_hack

vinny_the_hack

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 153 posts
I've since discovered several other websites have the same problem.

When I double-click on the status bar at the bottom of my IE window, I see the following errors have occurred:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Mon, 13 Dec 2010 21:39:55 UTC


Message: 'Bootloader' is undefined
Line: 32
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'Bootloader' is undefined
Line: 34
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'BigPipe' is undefined
Line: 62
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 63
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 64
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 65
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 66
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 67
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 68
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 69
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 70
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 71
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 72
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 73
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 74
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 75
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 76
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 77
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 78
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 79
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 80
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 81
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 82
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 83
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 84
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/


Message: 'big_pipe' is null or not an object
Line: 85
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.facebook.com/

I don't imagine this is a browser problem. Why would both browsers suddenly produce the same error?

It's probably not a website problem, either. Seems to point to Windows. But I didn't purposely or knowingly change anything, and a system restore to the day before I first saw the problem didn't resolve the issue.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP