Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Malware Removal Infections Found


  • Please log in to reply

#1
Demonseed

Demonseed

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 104 posts
When I try to carry out scans with AVG or Malwarebytes the system stops responding. The Malwarebytes scan is showing 4 infections before it stops responding. I have tried to run OTL but in runs a scan for a few minutes but then stops responding. After these packages stop responding I am unable to close them without shutting down the machine. There is also realy bad lag when trying to use any other software.
The system spec is ASUS notebook F3U Series, Windows Vista Home Premium, AMD Turion 64x2 Mobile thchnologyTL58 1.90GHz, 1791mb Ram, 32 bit OS. Any help would be appreciated.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP