Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Netgear adapter


  • Please log in to reply

#1
ToniaCook

ToniaCook

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello. I've been racking my brain, trying to network a second pc. I have just about given up. I've got the main one(this one), running through the router, and installed pci adapter in other, but it's not recoginizing the adapter hardware. What do I do? Thanks~ Tonia :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
No more purple bold fonts, please

List the hardware (adapter model, computer model, router model), operating system on the non-working machine

On the non working machine, check device manager--any yellow !s? Did you follow the instructions on the adpater install? They vary--some require driver first, then hardware, some require hardware first, then driver.
  • 0

#3
ToniaCook

ToniaCook

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi, thanks. It's the netgear wg311 v2 adapter on the compaq 6000. I also have the netgear router wgr614, both at 54mbps. I checked the device mgr, and not listed, nor yellow error. Factory setup nework is only one listed. I'm going to try to contact their support line, I suppose. Thanks.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP