Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

local access only


  • Please log in to reply

#1
frankoz13

frankoz13

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
i have 2 laptops and a desktop i installed at&t uverse and now 1 laptop and the desktop are running fine the other laptop is telling me the connection is there but im only being allowed local access not internet. i really could use some help here it's my girlfriends laptop so please help me out of the doghouse lol. thanks i apreciate it very much.

Edited by frankoz13, 09 January 2011 - 12:36 PM.

  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
Welcome to Geeks2Go!

Please do not post using all capital letters. It's the online equivalent of shouting and won't win you many friends, many people will simply ignore it because you've shouted at them.

This is a networking problem so you need to post it on the "Networking" forum here: http://www.geekstogo.../11-networking/
  • 0

#3
frankoz13

frankoz13

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
thanks so much i cahnged the caps and posted in network chat
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP