Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Explorer.exe Not working Properly.


  • Please log in to reply

#1
JamesB1

JamesB1

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Hello, well before i begin here is where i had help already and had all the scans already:
http://www.geekstogo...rking-properly/

So, as you see above my problem is that whenever i double click something in Windows Explorer I get an error saying explorer.exe as the title. And it saying,
"This file does not have a program associated with it for performing this action. Please install a program or, if one is already installed, crate an association in the Default Programs control panel."
This happens if i try to explore music, videos, documents, everything really. Well i was hoping someone knew what the problem is. I can't seem to find it. And it is not malware or anything sense it was rolled out in the malware/virus forum. Please could anyone help me? Thank you.
  • 0

Advertisements


#2
phillipcorcoran

phillipcorcoran

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,293 posts
Click the Windows Start Orb (extreme left of taskbar)

Click "Default Programs"

Click "Set your default programs"
  • 0

#3
JamesB1

JamesB1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
In there i selected windows explorer and set it as the default. But it still is not working.
  • 0

#4
JamesB1

JamesB1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Bump
  • 0

#5
JamesB1

JamesB1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
I finally found a fix for my problem if anyone else has this problem here is a site that fixed it all for me :D

http://www.winhelpon...-for-windows-7/
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP