Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Browser Issue


  • Please log in to reply

#1
iddawg

iddawg

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
For some reason "Google Chrome" is hanging up and going non-responsive.
I have no infections. I have KIS (Kapersky Internet Security) and have run a deep scan in safe mode as directed by Kapersky and then I run a deep scan in regular mode to make sure.
Is there a patch for the issue? I have tried repeatedly to get to the Microsoft update site to no avail. Every time I try all that happens is the internal update interface pops up; when I check for updates through the interface all I get is the computer is up to date.
Thanking you ahead in this matter,
iddawg
  • 0

Advertisements


#2
Macboatmaster

Macboatmaster

    7k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,237 posts
Which Google chrome.
Try the latest.
10.0.648.11
do not try the BETA

Does that KIS also provide the Firewall
Also see this
http://www.google.co...88486afc7&hl=en
  • 0

#3
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
Yes KIS has it own fire wall.
  • 0

#4
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
Sorry I forgot to add version 10.0 is installed.
Not running beta version.
  • 0

#5
zbd

zbd

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 271 posts
Try Firefox browser. Much better for me.

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
  • 0

#6
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
I have tried fiirefox repeatedly. It will not run for me. Keeps going non-responsive. I finally got tried of submitting error reports to help and gave up; nobody every look at them and I could not get any help.
  • 0

#7
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Do you have both KIS and Windows firewall active at the same time?
You state FF is no better but have you tried IE to see if it does the same thing?
If so I don't think it is a browser issue but more of a OS issue.
  • 0

#8
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
No. KIS firewall is active. Windows is not.
IE just loads to slowly. The only connection that is available to me is slow motion, dial-up.
Wonderful. I have had to have the OS loaded twice and each time I do it, I'm charged for it. I just do not have the money to have it done again.
Just downloaded and ran tsskiller.exe. No infections.

Edited by iddawg, 13 March 2011 - 12:38 PM.

  • 0

#9
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
So you are on dialup and not broadband?

The only connection that is available to me is slow motion, dial-up.



This may sound strange but reboot your system and go in Safe Mode With Networking and try Google then. Does it work there?
  • 0

#10
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
Since I have not other way of connecting to the internet. Yes, I am on dial-up.
  • 0

Advertisements


#11
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Did you try my previous suggestion?
  • 0

#12
zbd

zbd

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 271 posts
Have you done a chkdsk on your system?

http://www.w7forums....-disk-t448.html
  • 0

#13
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
:D Just did a CHKDSK and check the box "Attempt recovery of bad sectors.
The laptop is already responding better.
Thanks to all who helped with this issue.
  • 0

#14
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Is Google connecting now with no problem?
  • 0

#15
iddawg

iddawg

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
So far no issues.
Thanks.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP