Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound Problem


  • Please log in to reply

#1
bloodprof

bloodprof

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I've recently bought a new pc and I dont have sound on it.I've read some threads saying that this maybe because of the video card Nvidia gt430 2gb HDMI and the integrated sound card(Via).Firstly it said there were no sound device I tried installing another sound driver and then it became HD rear output 2,but still no sound.The strangest thing is that sound appears for less than a second from time to time,and the videos(in youtube) are like accelerated....I'm using Windows XP SP3
  • 0

Advertisements


#2
sujit-agarwal

sujit-agarwal

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Try re-installing your sound drivers that come in the Driver CD. If the problem is still not solved then please try to provide me with the full configuration of your computer.
  • 0

#3
bloodprof

bloodprof

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Athlon II 3x445 3.1ghz
Nvidia gt430 2gb HDMI ddr 3
8gb ram ddr 3
Unganged Dual DDR3 SDRAM AMD K10
AMD K10 IMC
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP