Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Fixed it but it's still broke!

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPipPip
  • 172 posts
I'm using a flight simulator called X-Plane 9. The aircraft I was flying suddenly stopped working correctly. I deleted it along with anything I could find on my computer that seemed to be related to it and even stuff that was related to anything that was only similar to the plane in question. Then I downloaded a new plane. (The same model.)

It still didn't work properly. The same problem was carried over from the old plane to the new.

I'm thinking that something in my computer that isn't necessarily part of the sim or the plane, is SHARED or used by the sim/plane... and unless it's manually cleaned out, the plane will never work right, no matter how many times I download new ones!

Does anybody know what I should do?

X-Plane 9

Avanti Alterna



The command for "flaps" should work independently of most other things. But suddenly, it won't work unless almost all of the electrical switches in the virtual cockpit are on.

Thanks in advance for any help! :D
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP