Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I have a virus PLEASE HELP!


  • Please log in to reply

#1
LukeMcD

LukeMcD

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 102 posts
I visited a website and got a notification from MSE about 2 new infections.

Backdoor:Win32/Cybot.B

I quarantine them as suggested but they just keep coming back. My computer will not allow me to do a system restore nor can I boot into safe mode (my PC has never let me do it - it's as if the keyboard does not work during boot up).

Please help!
  • 0

Advertisements


#2
LukeMcD

LukeMcD

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 102 posts
Ok I'm working from my iPod, internet explored says it cannot display the webpage and firefox says the proxy server is refusing connections.

Can anybody please help?
  • 0

#3
LukeMcD

LukeMcD

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 102 posts
Nevermind, located the file myself and deleted it.

My internet browsers still didn't work but I realised the virus changed the proxy settings so I just selected auto proxy options.

Problem solved.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP