Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

com1 is missing!


  • Please log in to reply

#1
tomr8368a

tomr8368a

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
This one stumps me and I can't find how to fix it in the old topics.
I'm trying to get the computer (Win XP Home ) to recognize my digital camera. The Polaroid guy said I need to go into the Bios and enable Com 1... It's missing from the Hardware listing in Computer Properties. I've tried to get into the Bios from the Boot page but it isn't listed.
Any help on how to do this would be greatly appreciated.
Tom <_<
  • 0

Advertisements


#2
tomr8368a

tomr8368a

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
<_< I'm embarrassed.... I did a search and stumbled onto the identical question I posted last April 18 under "Serial Port/Com 1 problem". There also was my answer.... Getting old and forgetful. I printed it out and told my wife if I ever have that problem again to do a se4arch of my file and the answer is there.
Thanks,Tom

<edit>here's a link to the previous topic: [url="http://www.geekstogo.com/forum/index.php?showtopic=1047&hl="Serial+Port/Com+1+problem""]http://www.geekstogo.com/forum/index.php?s...t;[/url]</edit>

Edited by admin, 19 August 2004 - 07:06 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP