Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Start Doesn't Get Me On Web


  • Please log in to reply

#1
noret

noret

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
My computer is working okay, to a point. It boots, shows icons, but I cannot use Start to get on the Internet. I have to use an icon to get on the web. Nor can I access the registry to few days ago to get around the problem. The computer is working, but it's not supposed to be this way I think.

From System Tools it states, "Internet Explorer (No add-ons)
I noticed on the blue ball which has the white arroow in the right hand corner has fewer items there now.

When I click on Internet IE I get the "Open With" box it shows Adobe Reader, Internet Explorer, iTunes and list of programs.

In the box it says:

Choose the program you want to use to opne this file.
File:




----------
It happened when I was on porn sites and clicked on the ads on the side.

I have Windows XP, one meg of Ram I think, can't get the sys info. Sys is near 10 years old I would guess, got the PC second hand. Been working great for a few years.

I use the free AVG anitviral software.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP