Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Links In Emails Don't Work When Using Outlook 2003


Best Answer KristopherJames , 26 June 2011 - 06:49 PM

Awesome! Glad it worked out!!! Go to the full post »


  • Please log in to reply

#1
Braind

Braind

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 246 posts
On 5/20/11, I switched from Time Warner Cable as my internet provider to ATT Uverse. I set up all my email accounts on my Outlook 2003 software now using ATT Uverse, just like I had done with Time Warner Cable. My email accounts all work fine EXCEPT that all links in all emails will not work . When I try to click on ANY link, I get the following error message:

"This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator."

I have not changed anything on my PC except for changing internet providers. ATT Uverse has been of no help to me on this.

I really would like to be able to use links from inside my emails again!


Brian

Edited by Braind, 23 June 2011 - 09:54 PM.

  • 0

Advertisements


#2
KristopherJames

KristopherJames

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Hi BrainD.

Check this link out - http://support.microsoft.com/kb/310049 - This appears to be a Microsoft fix for the issue you are describing.
  • 0

#3
Braind

Braind

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 246 posts
I think the link you sent me for MS Fixit worked! I tried it before I went to work this morning and it seemed to work. I could get email links to work. I didn't have time to test more than one link before I went to work, so I will do more thorough testing when I get home from work. This should be about 9 hours from now. I'll keep you posted on the results then.
Thanks.

Edited by Braind, 24 June 2011 - 08:05 AM.

  • 0

#4
Braind

Braind

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 246 posts
Your fix worked! Thanks much. We can put this one down as solved.
  • 0

#5
KristopherJames

KristopherJames

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
✓  Best Answer
Awesome! Glad it worked out!!!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP