Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Cannot Connect To Internet Not A Valid IP


  • Please log in to reply

#1
msbug

msbug

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
I am not tottally computer savy, but not stupid. I need help. My sister bought a new tower, and after we set it up, we cannot connect to the internet. It has Windows 7 and we use Roadrunner for our connection, The router is in the livingroom. Her old computer had the SMC EZ Connect plugged in the back for the internet. This tower has wireless. It says when we try to connect, wireless network connection doesn't have a valid IP cofiguration. When I click on properties in network sharing, IPV^ and IPV4 and DNS are checked. She may have put in a wrong security key when it asked at the beginning, so that may have something to do with it. I don't know how to put the correct one back in. It also says unidentified network. Thank you.

Edited by msbug, 04 July 2011 - 12:16 PM.

  • 0

Advertisements


#2
msbug

msbug

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Well I found out it was because my sister put in the wrong security key. Thanks. Any problems will come back.
  • 0

#3
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
Congratulations. :unsure: for a successful resolution for your issue.


If there is anything else we can do to help please feel free to ask. I'm glad it was a easy fix for you and everything working correctly now.
Thank you for choosing GeeksToGo for help. :) :yes:
This issue now appears to be resolved.


If other members are reading this and have a similar problem please begin a New Topic and someone will assist you as soon as possible
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP