Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

selective error 102 issue


  • Please log in to reply

#1
bsoder

bsoder

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello..I'm having an issue I hope someone can help with. I'm running XP 2000 with google chrome as my browser and for some reason when I try to open my gmail I get error102 (net error_connection_refused) the server refused conn.and on the craigslist site I can open it and navigate fine, but if I click on my accounts tab I recieve the same error msg. I went to google help and tried some suggestions i.e cleared all history, cookies and cach I also made sure that it was set to clear all cookies inc. 3rd party and still the same...I have tried the gmail & other from my wifes comp. win7 and no probs. so I know it's not a site issue. I have Norton security and I'm suspecting maybe an issue there?? but it seems there you either block or allow traffic and I'm having no problem on any other websites at all. now Friday my gmail opened fine but with Clist I couldn't open the site at all ..then later I was able to open all of Clist inc. my acct. and not my gmail. so right now error 102 for gmail and same for Clist only when I try to open my acct. maybe I need a bigger hammer lol..Thanks
  • 0

Advertisements


#2
godawgs

godawgs

    Teacher

  • GeekU Moderator
  • 8,228 posts
bsoder,
See if This page helps. Scroll down to comment #16 by galenpow.
  • 0

#3
bsoder

bsoder

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Thanks..I tracked down some "bugs" last night and it's all fine...for now!!lol
  • 0

#4
godawgs

godawgs

    Teacher

  • GeekU Moderator
  • 8,228 posts
Glad it's working again. Thanks for letting us know.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP