Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

user comments will not display on newspaper website - firefox and IE 8


  • Please log in to reply

#1
mo713

mo713

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 77 posts
I have not had any problems with this issue before today. Starting today only, a newspaper website that I visit often, was having trouble displaying the user comments which follow most news articles. Instead of displaying the list of comments, the section that they normally occupy at the bottom of the page will just show the blinking progress bars (throbbing.gif) which look like a facebook comment section. This blinking continues in an endless loop and the comments never will appear. The rest of the page, other sections except comments, still render normally. This was using firefox 3.6 .

So I then opened MS IE 8 and tried again. The problem continued. I closed IE 8 and then opened an OLD version of Maxthon browser (1.6.5) which I am using to type this post. The comments section displays normally.

Later, I thought to click on the "compatibility view" button in IE 8, and the page reloaded and the comments again displayed. After awhile, IE 8 would not work with or without the compatibility mode. Sometimes yes, sometimes no. It should be noted that previously, it just worked, and no special compat. mode was ever needed.

Firefox 3.6 definitely does not display properly. However, I have a second profile firefox shortcut which I ran under Windows 2000 compatibility mode, and it seems to work part of the time. But my normal firefox still does not work, and my normal IE 8 does not work, even though they both worked just fine everyday in the past up until now. This problem only started today. And remember, the old maxthon browser still works.

An example web page to see this issue is

http://www.chron.com...tx/7658723.html

or

http://www.chron.com...tx/7658723.html

The comments should display shortly after seeing the blinking bars... but on my browsers the comments never appear.

I would like to think that the website is at fault, but some browsers work, and other people have been able to comment, presumably with standard browsers. So another guess I have is that something got altered in my OS settings or some system files that is conflicting with this web page?

Please help !!!! :)

Edited by mo713, 19 July 2011 - 04:54 PM.

  • 0

Advertisements


#2
mo713

mo713

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 77 posts
This issue has resolved itself. But why has it not been responded to after more than a week?
  • 0

#3
rshaffer61

rshaffer61

    Moderator

  • Moderator
  • 34,114 posts
We have been very busy so I apologize for your topic going unanswered.
There is a special forum for topics that have not had a answer in 3 days which would have gotten your topic responded to then. It is the Waiting Room located HERE.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP