Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

flashing pixels on monitor


  • Please log in to reply

#31
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Ok i got it now...Thanks...Apparently i didn't manage to take the PSU today and i will have it for sure tomorrow or monday...I will let you know what happened
  • 0

Advertisements


#32
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,025 posts
Ok thanks :thumbsup:
  • 0

#33
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
I didn't manage to get the corsair so i installed a silver stone 750 watt which suppose to be better than the corsair...The temps didn't change....i haven't yet see the boxes...
  • 0

#34
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
The boxes still here :(
  • 0

#35
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,025 posts

I didn't manage to get the corsair so i installed a silver stone 750 watt which suppose to be better than the corsair...The temps didn't change....i haven't yet see the boxes...

That is a matter of opinion but not a common one, see http://www.10stripe....d/psu/brand.php
PSU brand issue apart you now have a good display correct!

Can you provide us with updated screenshots of both Speedfan and HWMonitor readings please.

Sorry you post again whilst I was typing :blush:

Edited by phillpower2, 18 December 2011 - 08:13 AM.

  • 0

#36
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
i didn't mean the brand was better but the specific model of psu...wait for screenshots
  • 0

#37
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
here they are

Attached Thumbnails

  • ????? ?????.jpg
  • 1.jpg

  • 0

#38
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
i noticed one more thing when i use a heavy program(a game etc)Cpu temp falls to 40-50 immediately and core 0 incrases to 80 more slowly.....when i stop the program cpu temp goes again to 80 and core 0 is going to 40 slowly
  • 0

#39
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,025 posts

i noticed one more thing when i use a heavy program(a game etc)Cpu temp falls to 40-50 immediately and core 0 incrases to 80 more slowly.....when i stop the program cpu temp goes again to 80 and core 0 is going to 40 slowly

This is the exact opposite of what would normally happen which is very strange.
Couple of things for you to do 1: Can you make sure that the CPU fan has not been attached upside down so that it is actually drawing heat towards the heatsink and CPU as opposed to drawing the heat upwards and away from the heatsink and CPU, if you can provide us with the heatsink and CPU details brand name etc so we do some research on them. 2: Open Speedfan, untick the Automatic detection box and manually increase all fan speeds to 100, let us know if the temps drop. 3: Have a look @ http://forum-en.msi....?topic=109858.0 it will give you an idea of how to use Speedfan to get the best cooling.
  • 0

#40
happyrock

happyrock

    Tech Moderator

  • Retired Staff
  • 9,285 posts
please excuse me jumping in here but could you get gpu-z here...
then launch both cpu-z and gpu-z...click on sensors tab and put a tick in
continue refreshing this screen while in the background
pup them side by side and then minimize both...play a game for 5 minutes or so ...pause or stop the games and as fast as you can bring up both cpuz and gpuz and get a screenshot for us
  • 0

Advertisements


#41
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
I played for 10 minutes a battle in total war shogun 2 on ultra settings

Attached Thumbnails

  • ????? ?????.jpg

  • 0

#42
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Sorry phil didn't see your reply....My cpu is intel core i5 2500 3.3 GHz...The heatsink is the one i got with the cpu...the heatsink (bad english i can't explain it)the thing that says intel on the fan is not looking down or up is looking left....about the speedfan i have tried it many times but nothing
  • 0

#43
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
i noticed one more thing....then only fan i can control with speedfan is the cpu...even if i have the other 3 100 or 0 nothing changes
  • 0

#44
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,025 posts
No worries KostasPAP
I have been reading the reviews @ http://www.newegg.co...N82E16819115072 and the amount of complaints regarding the poor quality of the heatsink supplied with such a good CPU is shocking.
If it is ok with you I will wait for happyrock to come back to you regarding the screenshots he requested.
  • 0

#45
KostasPAP

KostasPAP

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
ok.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP