Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Infected Trojan Generic Malwarebytes won't run [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
JAlan

JAlan

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Last night my computer started running really slowly, so I scanned with Malwarebytes and it discovered and took care of 2 infections (Trojan Generic and some letters and numbers hat I can't remember. Everything was just peachy for a while until today, same thing with lagging and slow. I tried to scan again to see if I was reinfected, and now I can't even get my Malwarebytes program to open. AVG finds nothing, by the way....

Thank you amazing people in advance for your assistance.

Here's the OTL log:

Monday, January 9 Update: Could wait no longer, Log removed and computer taken to local shop for assistance, Please close thread.

Thank you.

Edited by JAlan, 09 January 2012 - 08:48 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Gammo

Gammo

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 2,299 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP