Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

pictures


  • Please log in to reply

#1
DOUGLASS3020

DOUGLASS3020

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 76 posts
why don't my new gateway sx2370 show any pictures on facebook all the photos are white in the box and most web pages are all missing color eg yahoo answers there is no green the whole page is white where there is supposed to be color .is there a add- on or plugin missing ? i installed uicktime thinking maybe that would do it i have windows 7 home premium
  • 0

Advertisements


#2
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,088 posts
Got your PM. As I mentioned, all support is done in the forums.

Is it only Facebook or is this true for any site?
What browser are you using?
  • 0

#3
DOUGLASS3020

DOUGLASS3020

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 76 posts
i tried the forum but got no reply ALL I GET IS AN ATTITUDE FROM GEEKS TO GO.ALL I WANT IS A LITTLE HELP,on google chrome it works fine it is on all sites and something is not right.it is either a setting or a missing plug in.why can't i send you a PM.you seem knowledgable so i wanted to ask you personally isn't that what PM is for.the taskbar should be blue and it is white.why won't it work on firefox.it is working on the computer i''m on right now and it is a Windows 7 home premium the only different is,is that mine is 1TB.HOW DO I SET UP MY TOWER TO MY MONITOR SO IT IS CONFIGURED RIGHT
  • 0

#4
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,088 posts
What attitude are you talking about? All I did was tell you what the site policy is, so I don't understand your comment at all.

You also provide new info that you did not provide in your initial post, the fact that Google Chrome works okay. That indicates a problem with IE. The first thing I would try is to reset IE top it'd default installed state. That often fixes problems like this.

Reset Internet Explorer 8 settings
Reset Internet Explorer 9 settings
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP